Izdelava spletnih strani in trgovin

Učinkovita spletna predstavitev je v dobi interneta obvezna oprema vsakega podjetja. Zato potrebujete stran na kateri bodo obiskovalci hitro našli želene informacijesi jo zapomnili in se kasneje tudi vrniliNaše strani so moderne, hitre in prilagodljive. Zaradi ogrodja (WordPress) na katerem so postavljene, vam omogočajo, da sami dodajate oz. spreminjate vsebino, vključite foto galerijo, video vsebino in drug material, ki bi zanimal obiskovalce – vaše potencialne stranke.

Obliko in izgled prilagodimo potrebam vašega podjetja, stran pa hkrati ostaja prijazna iskalnikom in vsem vrstam brskalnikov. Zaradi povečane uporabe pametnih telefonov in tabličnih računalnikov bomo poskrbeli tudi za to, da se bo stran v vseh formatih prikazovala pravilno.

Želite v svojo dejavnost vključiti tudi spletno trgovino? Brez problema bomo poskrbeli tudi za to – po vaši izbiri jo lahko dodamo kar na obstoječe spletno mesto ali pa izdelamo samostojno trgovino, ki vam omogoča pregled nad prodajo, zalogo, izdelki, …

V ozadju pa lahko na vašo željo vključimo tudi Google Analytics, ki skrbi za podroben pregled nad številom obiskov in časom, ki ga obiskovalci preživijo na spletni strani, poda informacije o tem od kod uporabniki prihajajo ter s katerim iskalnim geslom so vas našli, ipd. Na podlagi teh podatkov lahko kasneje tudi predlagamo popravke vsebine in orodja, ki bi še povečala obisk in dvignila vaše mesto v iskalnikih.

Naše reference

www.eau-thermale-avene.si (Prilagoditev strani za SLO tržišče.)

www.modrivrat.si

www.kirurgija-novak.si

www.grid.si/marjetka_jersek

www.presnarapsodija.si

www.noseca.com

shop.grid.si