VILINSKA SPOROČILA

Vnesite vaš e-poštni naslov, če želite prejemati brezplačni mesečnik z zmajskimi in vilinskimi sporočili, simboli, nasveti ter modrostmi.

Odkrijte nove dimenzije življenja.

E-pošta:


Vilinske karte
Aoraum
Energijski zmajski kamni
Osebni zmajski simboli
Čari pisav
KanDeLar - ponatis
Nirulan
Totemske živali
Viši

Vilinske čarobne karte KanDeLar

Vilinski simboli na vilinskih kartah

V škatlici boste našli snop sedemdesetih vilinskih kart z vilami in vilinskimi simboli-ključi energij, ki predstavljajo popolno energijsko orodje, s katerim lahko prečarate svoj svet na bolje in pritegnete vanj vse, kar si želite imeti ali doživeti. Podrobnejšo razlago pomena posameznih vilinskih simbolov-ključev energij in daljša besedila, ki vas povežejo z izbrano vrednoto, boste našli v naslednjih knjigah avtorice Marjetke Jeršek: KanDeLar, KanDeLar Dve in Nirulan.

Risbe vil so igrive energijske oblike, ki nastanejo z jasno namero in na magičen način, skozi čisto srčno komunikacijo z vzporednim svetom vilinskih bitij. Gre za zavesten prenos čiste energije v snovni svet. Vilinski simboli prtedstavljajo nov, univerzalni način komunikacije z energijami. Kdor jih uporablja, nepreklicno spremeni svoj svet na bolje. Ko se povezujemo z vilinskimi simboli in vilami ter jih uporabljamo v čarovniji vsakdanjega življenja, vnašamo harmonijo vase in v svet, ki nas obdaja, hkrati pa usklajeno povezujemo naš svet resničnosti primarnih čutov z vilinskim. Vsak od nas živi v svetu svoje resničnosti, ki ga lahko ustvarja in s ščepcem vilinske čarovnije preoblikuje po svoji volji.

Vilinske karte


Načini uporabe

1. način: PREOBRAZBA ENERGIJE DNEVA
Če se dan zdi navidezno brezupen, žalosten in turoben, si iz snopa zavestno izberete vilinsko karto s simbolom radosti, upanja, veselja, sreče ali humorja in tako transformirate negativno energijo v pozitivno, nazaželeno v nameravano. Vilinsko karto nato nosite ves dan s seboj v svoji avri.
Preobrazite lahko tudi energijo noči in pod blazino ali na nočno omarico položite karto počitka, spanja in sprostitve, sanjanja ali strasti, odvisno od načina, kako želite energijsko prepotovati trenutke noči.

2. način: PAHLJAČA VREDNOT
Zjutraj, ko vstanete, dobro premešajte vse vilinske karte in jih s hrbtiščem navzgor razgrnite v pahljačo pred seboj. V mislih se vprašajte: »V znamenju katere vrednote naj poteka današnji dan?« Nato z levo roko intuicije izberite eno izmed kart, ki vam jo prišepne vaša intuicija.

3. način: REŠEVANJE PROBLEMOV
Če vas pesti kakršna koli težava, premešajte karte in jih razgrnite v pahljačo pred seboj, s hrbti obrnjene navzgor. V mislih se osredotočite na problem, ki ga imate, ali na vprašanje, ki ga želite rešiti. »Katero vrednoto, energijo ali vrlino potrebujem, da učinkovito rešim ta problem?« se vprašajte. Potem z levo roko intuicije izberite eno od kart in si v knjigi KanDeLar preberite še obširnejše uvide.
Lahko se vprašate tudi takole: »Pomanjkanje katere energije v meni je povzročilo to težavo?« Nato se zavestno odprite vrednoti, ki jo bo izbrala vaša intuicija iz pahljače vilinskih kart.


4. način: PODARITE IN PREJMETE
En snop kart lahko namenite za darila tistim, ki potrebujejo določeno vrsto energije. Bolnemu sorodniku na primer podarite vilo zdravja, zadirčni prodajalki v trgovini vilo prijaznosti, beraču na ulici vilo izobilja, prijateljici z zlomljenim srcem vilo ljubezni ali tolažbe, od stresa razrvanemu sodelavcu vilo sprostitve in počitka itd.
Ko komu podarite izbrano vilinsko karto, vam bo vesolje v zameno podarilo energijo, ki jo sami najbolj potrebujete v tistem trenutku. V kakršni koli obliki.

5. način: VILINSKA KOMUNIKACIJA
Z vilinskimi kartami in simboli lahko poveste neizrekljivo. Obžalujete nesporazum, zaradi katerega ste se sprli s prijateljem, a sta oba preveč trmasta, da bi ga razrešila z besedami? Podarite mu vilo sprave in se mu nasmehnite. Nekomu, ki je kaj dobrega storil za vas, brez pričakovanja, da bo dobil nekaj v zameno, podarite vilo hvaležnosti. Osebi, ki jo ljubite, pa se ji tega ne upate povedati, podarite vilo ljubezni. Odvisniku od alkohola, cigaret ali česar koli drugega stisnite v dlan vilo svobode. In podobno.

6. način: MEDITACIJA Z VILINSKO KARTO
Ko se želite zavestno odpreti izbrani energiji ali jo prebuditi v sebi, se potopite v meditacijo z vilinsko karto, ki jo pooseblja in prikliče. Najprej nekaj minut strmite v vilo in vilinski simbol poleg nje, potem pa se udobno usedite, se sprostite z zaprtimi očmi in meditirajte s karto v dlaneh, kakor je opisano v knjigah KanDeLar ali kot ste običajno vajeni. Bodite odprti za vsa sporočila in globoke uvide, ki vam jih bo medtem poslalo vesolje.

Načini uporabe vilinskih kart so pravzaprav neskončni, brezbrežni in neomejeni. Prepustite se vodstvu svoje intuicije in na široko razprite krila domišljije, pa se boste domislili še premnogih, ki niso omenjeni na tem listu. Uporaba vilinskih kart krepi vašo ustvarjalnost, povezavo z notranjim jazom in z vilinskim svetom, poleg tega pa vam omogoča, da se spreminjate in duhovno rastete ter se osebnostno razvijate na svež, igriv, radosten, pravljično zanimiv in čaroben način


Naročilo

Izpolnite spodnji obrazec in naročite komplet čarobnih kart zase ali za vašega prijatelja!

Cena kompleta kart je 24€, poštnina pa znese približno 3€. Pošljemo po povzetju.

Polja označena z * so obvezna.

*Ime in priimek:
*Naslov:
*Poštna št. in pošta:
*E-Mail:
Telefon:
Število kompletov:

Če imate kakršnokoli vprašanje, smo za vas vedno dosegljivi na: jersek.marjetka@gmail.com.
Vilinske karte
Vile

Na voljo so vam čudovite risbe vil v različnih tehnikah in dimenzijah, ki bodo z veseljem popestrile vaše življenje in dom.

Več >>>
Domov Kontakt Struktura strani O Avtorjih