Predstavitev podjetja

GRID d.o.o. logoPodjetje je bilo ustanovljeno leta 1991 in je v vseh letih svojega obstoja zasledovalo le en cilj – za naše stranke je dovolj dobro le najboljše. Vsaki stranki se popolnoma posvetimo in ji svetujemo najboljše v okviru želja in zmožnosti. Stranke tudi po nakupu niso prepuščene same sebi, saj lahko poskrbimo za priklop, zagon pa tudi hitro rešitev morebitnih težav pri uporabi kupljenih izdelkov. Uspešnost podjetja temelji na kvalitetnem prodajnem programu, na strokovnosti zaposlenih in stalnem stremljenju po dvigovanju kvalitete storitev in izdelkov.

Želimo, da vaše podjetje raste skupaj z nami.

S tehnično podporo pokrivamo osrednje-slovensko regijo. Največ izkušenj imamo s podjetji v farmacevtski panogi, vendar se ne omejujemo le na njo. Tako so med našimi strankami arhitekturna, oblikovalska in svetovalna podjetja, fotokopirnice, ter podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo, gostinstvom in celo proizvodnjo hrane.

IT podporo nudimo vsem podjetjem, ki bi si rada znižala stroške, hkrati pa ne izgubila na kakovosti storitve.
 

Vi nam zaupate svoje želje, mi pošiščemo optimalno rešitev!

 
Pri prodaji smo se specializirali na artikle, ki jih drugje ne morete dobiti, predstavljajo pa odlično alternativo »mainstream« produktom. Tako lahko pri nas najdete Android PC Remix, LIFX žarnice, vrhunske Renew&Refurbished računalnike, ter še mnogo drugih artiklov. Večino artiklov sploh nimamo nikjer objavljenih, ker prisegamo na osebni stik. Npr. zaupajte nam kakšen računalnik bi želeli, mi pa vas kontaktiramo z odlično ponudbo.