Prodajni program

Specializirali smo se za produkte, ki jih na slovenskem tržišču drugače težko najdete. Za prodajo teh izdelkov smo se odločili, ker imajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. V skladu z našim poslanstvom si namreč želimo, da naše stranke dobijo največ za svoj denar. Izdelki so preverjeni saj imamo z njimi že veliko izkušenj – tako z uporabo kot prodajo. Vedno pa vam bomo tudi realno povedali kaj so prednosti in kaj slabosti posameznih artiklov.

Tablični in prenosni računalniki

Ker je na tržišču veliko precenjenih modelov tako tablic kot prenosnikov, smo se odločili, da v naši spletni trgovini ponudimo nekakšen zlati izbor. Potrudili smo se, da izberemo modele, ki za svojo ceno ponujajo najboljšo konfiguracijo. Če slučajno ne najdete tega kar iščete, nas pokličite, zaupajte svoje potrebe, mi pa vam bomo pripravili ponudbo kateri se ne boste mogli upreti.

Hypex

Audiofilski ojačevalniki različnih moči na 4 Ohm bremenu, ki temeljijo na Hypex UcD tehnologiji. Sestavite si svoj audifilski ojačevalnik!

T-Amp

Odlične komponente, aluminijasto ohišje, ki meri samo 7x5x12cm, kakovosten potenciometer in avdio priključki so glavne odlike SureAmp ojačevalnika.

GRID NAS

Lasten razvoj, zanesljivo delovanje, odprtokodni operacijski sistem FreeNAS. Oglejte si ponudbo GRID NAS sistemov za domačo in poslovno rabo.

Na strani boste našli tudi navodila kako lahko sami sestavite svoj NAS sistem (sledi v kratkem).