Razvoj Excel aplikacij

Optimizirajte svoje poslovanje s pomočjo naših, za vaše podjetje po meri pripravljenih Excel aplikacij. Ker rešitev prilagodimo vašim poslovnim procesom, vam zaradi uvedbe novega orodja ne bo potrebno spreminjati vašega poslovanja, kakor je na primer potrebno pri večini ERP sistemov.

Naše rešitve so primerne za majhna in srednje velika podjetja, ki ne želijo, ali ne potrebujejo namenskih in večinoma zelo dragih (ERP) poslovnih programov.

Vsakodnevna opravila v Excelu avtomatiziramo z uporabo orodja Visual basic ter tako ustvarimo uporabnikom prijazne rešitve, ki močno pospešijo in poenostavijo delo.

V primerjavi z ERP sistemi, vam mi razvijemo prilagojeno aplikacijo bistveno hitreje in ceneje. Pripravljena bo v nekaj tednih in ker večina podjetij že uporablja in pozna Excel, bodo tudi stroški neprimerljivo nižji. Uporabnik, ki je na to delovno okolje že navajen, pa se lahko dela z aplikacijo privadi v eni sami uri.

Primer uporabe:

Partnerji vam vsak mesec pošljejo podatke o prodaji, ki so zajeti v njihovi Excel tabeli, vsak pa ima nekoliko različno poimenovanje produktov, oznak, prodajaln, itd. Naša aplikacija poenoti šifrant, združi vse tabele v eno, ter generira enotno poročilo o prodaji na katerem se potem lahko izvajajo druge operacije. Vstavi se lahko na primer vrtilna tabela s pomočjo katere podrobneje preučujete podatke.

Z aplikacijo pa lahko tudi:

  • upravljate z zalogami,
  • planirate,
  • analizirate,
  • pripravljate najrazličnejša poročila.

Pokličite nas ali pa nam pišite. Zaupajte nam vaš problem in skupaj ga bomo rešili.