Svetovanje ob nakupu računalnika

Svetovanje ob nakupu računalnika

Svetovanje ob nakupu računalnika

Zaupajte nam svoje želje, da vam lahko svetujemo kateri računalnik je pravi za vas.

 

Svoj dosedanji računalnik ste po vsej verjetnosti kupili na naslednji način:

  1. Obiskali ste poslovalnico kakšnega večjega ali manjšega prodajalca kjer vas je (prijazni) mož za pultom poslušal kaj želite, nato pa vam predstavil par modelov od katerih ste enega izbrali zase.
  2. Če ste želeli nekoliko prihraniti, ste iz prodajalne odšli na spletno trgovino in vtipkali željeni model ter ga naročili.
  3. Malo bolj vešči interneta ste za željeni model ali znamko na Googlu pred nakupom poiskali uporabniške komentarje in opise strokovnih strani, katerim zaupate. Nato pa pri katerem izmed spletnih trgovcev naročili svoj novi računalnik.
  4. Nekateri ste se pred nakupom posvetovali s prijatelji iz ITja oz. nekom, ki se malo bolje spozna na računalništvo.

Kaj če nimata prijatelja, ki se spozna na računalnike?

Ste vedeli, da največji spletni trgovci v Sloveniji niso vedno najcenejši?

Ali veste, da vam pri večjih trgovcih velikokrat ne bodo svetovali najboljše zadeve ampak tisto na kateri imajo najvišjo maržo oz. sklenjen dogovor s proizvajalcem?

Prevečkrat smo videli stranke, ki so bile nezadovoljne zaradi takih nakupov zato smo se odločili, da se vsakemu kupcu osebno posvetimo. To se nam zdi najboljša rešitev, da je stranka srečna in posledično tudi mi, saj se nam z njo ni več potrebno ukvarjat razen, ko pride po torbico in miško ter nov tiskalnik 😉


Nakup računalnika brez nepotrebnih skrbi, če ste izbrali pravega!

V našem podjetju vam lahko zagotovimo, da bomo glede na vaše želje izbrali optimalen računalnik tako po moči, kot po ceni. Nismo obremenjeni z doseganjem prodajnih ciljev, ki nam jih narekujejo veliki proizvajalci. Naša velika mreža tako slovenskih kot tujih distributerjev pa zagotavlja, da vam lahko priskrbimo kakršenkoli računalnik po izjemno konkurenčnih cenah.

Nima smisla, da izgubljamo besede, raje se pridružite naši bazi obstoječih strank in se sami prepričajte zakaj nam že toliko ljudi zaupa.

Izpolnite spodnji vprašalnik in naš predstavnik vas bo kontaktiral s ponudbo.


Ali pa nas enostavno pokličite na 040 299 901 😉