VILINSKA SPOROČILA

Vnesite vaš e-poštni naslov, če želite prejemati brezplačni mesečnik z zmajskimi in vilinskimi sporočili, simboli, nasveti ter modrostmi.

Odkrijte nove dimenzije življenja.

E-pošta:


Vilinske karte
Aoraum
Energijski zmajski kamni
Osebni zmajski simboli
Čari pisav
KanDeLar - ponatis
Nirulan
Totemske živali
Viši

Če želite izvedeti kaj več o pisateljici in risarki Marjetki Jeršek, vsekakor preberite njene bogato energijsko ilustrirane knjige. Do leta 2014 jih je izdala že 23. Vse so naletele na izjemno dober sprejem pri bralcih in so po večini razprodane.
Bestseller TEDEN DNI DO POLNE LUNE, šokantni roman o ljubljanski alternativni sceni s pikantnimi dialogi v slengu je izdala Mladinska knjiga l. 1988. V enem poletju razprodana pesniška zbirka DIŠAVE OGNJA (1000 izvodov!) je izšla maja 1989 pri Emonici. Sanjski roman SMARAGDNO MESTO, poln ljubezni in romantike, je izdal Eurospekter. Knjigi nenavadnih kratkih zgodb KARIATIDINO SRCE je botroval Svet knjige. VETRU SPREMEMB je knjiga poezije in čarobnih formul za vsakdanjo rabo. Uspešnica SVET ČAROVNIJE BESED je novodobni priročnik komunikacije in kreativnega pisanja, ki v nas prebuja plamen ustvarjalnosti in umetnosti.
AKVAMARINSKI PREHOD je keltska legenda o večni ljubezni in intuiciji, ki vodi do osupljivih samospoznanj.
Pri založbi Debora so izdali avtoričino zbirko štirih knjig z naslovom ARIADNA: V OBJEMU POVEZAV, priročnik za navezovanje in ohranjanje stikov, KNJIGA UROKOV, ELIKSIR, priročnik samozdravljenja in ENERGIJA VIDENJA, s pomočjo katere razvijete svojo jasnovidnost in v keltskih legendah preberete, kako so to storili starodavni druidi.

V zbirki avtorjev krajših zgodb je pri založbi Sanje izšla tudi Marjetkina knjižica ČAROBNOST LJUBEZNI.
Največja uspešnica Marjetka Jeršek je KANDELAR - SLOVAR VILINSKIH SIMBOLOV, ki je bila samo v Sloveniji prodana v več kot 6000 izvodih in je tudi nenehno na seznamu najbolj izposojanih knjig po knjižnicah. Prevedena je v hrvaščino, nemščino in angleščino. Drugi del se imenuje KANDELAR DVE, tretji del pa predstavlja velika čarovniška vilinska knjiga NIRULAN.
Pri založbi Stella so izšle tudi njene naslednje knjige: ČARI PISAV (razširjeni priročnik ustvarjalnega pisanja in komunikacije), ZAPISKI O PARASVETU (zbirka čarobnih kratkih zgodb), VIŠI SO VILINSKE MIŠI (knjiga za otroke), TOTEMSKE ŽIVALI (šamanski priročnik z risbami vilinskih simbolov živali), dopolnjeni ponatisi Energije videnja in Knjige urokov, PRINC ZELENIH SANJ (roman o vzporednih resničnostih, ljubezni, iskanju in najdenju), IMENITNOST SPREMEMBE (popoln priročnik za izboljšanje in razumevanje vseh življenjskih situacij) in KNJIGA MODRIH ZMAJEV AORAUM (Marjetkina najljubša in najmočnejša magična knjiga). Trenutno piše (in riše) čarobno knjigo ŠKRATOVSKI POJMOPIS za otroke in odrasle, povezane s svojim notranjim otrokom. Večina besedila je v lahko letečih in igrivobesednih verzih, dodane pa so tudi kratke zgodbice in seveda škrapomi, škratovske pojmorisbe.

Pri založbi Stella so izšle Marjetkine KanDeLar Čarobne Vilinske Karte in Vilinske Karte z Vilinskimi Nasveti.

Pisateljica Marjetka Jeršek je po izobrazbi diplomirana politologinja mednarodne usmeritve, vendar se že vse življenje ukvarja predvsem s pisanjem knjig in risanjem. Ustvarila je več tisoč unikatnih in originalnih Vilinskih simbolov-Ključev energij in Zmajskih Znakov. Njena likovna dela so bila predstavljena na enajstih samostojnih razstavah (do l. 2014).

V zadnjem času Marjetka izdeluje prelesten ENERGIJSKI MAGIČNI ANGELSKI, ZMAJSKI IN VILINSKI NAKIT "AZULIA" ter še vedno vztrajno raziskuje vzporedne svetove drugih razsežnosti in potuje skozi prehode svetov paralelnih resničnosti. Živi in dela v Ljubljani. Na zavoju katerekoli ulice lahko po naključju naletite nanjo.

Vilinske karte
Vile

Na voljo so vam čudovite risbe vil v različnih tehnikah in dimenzijah, ki bodo z veseljem popestrile vaše življenje in dom.

Več >>>
Domov Kontakt Struktura strani O Avtorjih